reede, 27. juuli 2012

Elva laager 2012

Spordirahvas kogunes taas suvisesse Elvasse ja tegijate arvestuse kohaselt toimus EIL spordilaager juba 22. korda. Hea on tõdeda, et mõned osalejad on kõikidest laagritest osa saanud ning on mida meenutada.
2012 a. spordilaager jääb meelde pisut väiksema arvu osalejate poolest, kui varasemad aastad. Kuid sportida sai iga osaleja, toimus BOCCIA võistkondlikud võistlused, meistritiitliga sõitis koju Rapla meeskond.
Oli RATASTOOLI VIGURSÕIT, kus oli osalejaid naiste, meeste ja noorte arvestuses. Uudsete spordialadena olid üsna populaarsed alad MINIGOLF  ja DISC GOLF.
TEERAJA ORIENTEERUMISE võistlusel osalejad kiitsid võistluse head korraldust ja tõdesid, et oli huvitav võistlus ja kindlasti tahaks sellest võistlusest veel teinegi kord osa saada.
Tavapäraselt toimusid MALE ja KABE võistlused, MÄLUMÄNG ning SÕUDEERGOMEETRITE võistlus- parasõudmine. VIBULASKMINE toimus sellel korral lastele ja noortele, kuid kahjuks peame korraldajatena tõdema, et noorte osakaal laagris on väga napp.
Laagri lõpetamisel tegi EIL peasekretär Signe Falkenberg üleskutse, et iga maakondlik oragnisatsioon ja kõik sportlased laagris toovad endaga järgmisel aastal spordilaagrisse kaasa noori liikumispuudega inimesi.
Sport ja liikumine on tervis!

Kersti Puusild
EIL juhatuse liige

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar