esmaspäev, 25. juuli 2011

Elva laager 2011

EIL invaspordi laager toimus 21 korda. Elvas, Tartumaa Tervisespordikeskuses oleme juba ... aastat. Seda kohta teavad eestlased Tartu maratoni finišipaigana.
Mõtteid selle aasta laagrist on erisuguseid.
Laagrilisi oli sellel aastal ligi sadakond inimest vähem. Siinkohal on mõtteainet meil korraldajatena küllaga.
Esialgselt planeerisime korraldada liikumispuudega lastele ja noortele oma laagrit, kuid osalejate vähesuse tõttu jätsime selle laagri ära ning kaasasime juba registreerunud inimesed täiskasvanute laagrisse.
Peamine võistlusala oli laagris BOCCIA, see meeldib meie inimestele ning on jõukohane pea igaühele. Võistluse korraldajale ei ole süsteemide mõtlemine ning võistluse läbiviimine üldsegi mitte lihtne. Tahame ja püüame arvestada väga sellega, et inimesed saaksid ikka rohkem mängus osaleda. Tegelikkuses võtab see tohutult palju aega ning peame arvestama meie tublide kohtunike ja muude abilistega, sest terve pikk päev võistlusplatsil on üsna väsitav.
Hea meel on alati sellest, kui laagrilised märkavad tegijate tublidust ning iga hea sõna loob tegutsemisrõõmu!
2011 aasta laager jääb meelde veel sellegi poolest, et Alar Õige (EIL juhatuse liige) organiseeris neli sõudeergomeetrit. Inimesed said kogeda sõudeergomeetril treeningut ning toimus võistlus mitmes erinevas võistlusklassis. Tänud Alarile ja tema abikaasale Sigridile võistluse korraldamise eest.
Male-kabe võistlust aitas korraldada Ilmar Lilleorg- tänud ka temale!
Kalapüük Pühajärvel, võistlejad startisid Elvast võistluspaigale varahommikul kell 05.00, kahjuks sellel aastal kalaõnne oli kolmel inimesel. Õnneks ei sadanud Pühajärvel vihma ning kui kala ei näkka, siis sai kaunist vaadet päikesetõusul nautida.
Ratastooli vigursõitu korraldas hea abiline ja staazikas sportlane Tiit Roos, tänud Tiidule!
Laagri keskkond on väga palju võimalusi pakkuv, laupäeval toimus istevõrkpalli võistlus, soovijad said harjutada ja mängida tennist ning sulgpalli.
Laagripäevad möödusid kiirelt, oli kõrvetavat päikest ning väike vihmasagar, kuid invasportlasi see ei heiduta ning tunti rõõmu igast päevast!
Tänan siinkohal kõiki abilisi: Signe, Kadri, Helle, Britta, Greete, Sirle, Kristi ning toetajaid: Invaru, Hasartmängumaksu Nõukogu.
Julgustan kõiki tulevikus laagris osalema, siin saab nautida spordi tegemist ning suhelda inimestega, viibida imelises looduskaunis kohas ning puhata.
Võtke meiega ühendust noored, kes tahaksid rohkem teada invaspordist ning harrastada mõnda spordiala!
jutu ja fotode autor Kersti Puusild
EIL juhatuse liige


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar