esmaspäev, 4. juuli 2011

Paatsalu merespordilaagri mälestused

Meri ja merel olemine on tõeline fiiling. Julgustan kõiki, kes vähegi suudavad paadis istuda ja see kogemus endasse lasta. Tõsiasi on seegi, et loodusjõudude vastu inimene ei saa ning kunagi ei tasu liialt julgeks merel süstaga liikudes minna. Peamine on kasutada omandatud tarkusi ning tagada kogu paatkonnale turvalisus.
Laagris ühel õhtupoolikul, kui Signega merele minekut asutasime oli vesi peegelsile, imeline ilm ja kajakate kaikuv kisa. Seilasime lahesoppides justkui maadeavastajad ning avastasime kõrkjate vahelt paadiga läbitavaid radu. Selliselt vaikuses, päikeseloojangu eel meeli puhastav olemine. Nii lahe lihtsalt!
Lisaks aerutamisele oli Paikuse aerutamisklubi poiste poolt meile organiseeritud GPS seiklusmäng, kus kontrolliti teadmisi Pärnumaa tundmise kohta, lõbus fotojaht-mäng "Issanda loomaaed on suur" ning saime proovida paintballi täpsuslaskmist ja vibulaskmist. Laagris olid nagu ikka väga toredad inimesed ja nautisid kõike pakutavat.
Paatsalus on meile alati kenasti peavarju ning maitsvat toitu pakkunud peremees Rein ja perenaine Kaire. Suured tänud osalejatele ja korraldajatele.
Et vesi ja süstaga aerutamine ei ununeks ning seda Eestimaa kaunist suve veelgi nautida on plaanis teha lühimatk-piknik Reiu jõel. Ei jõua juba ära oodata!
kirjutas Kersti

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar