teisipäev, 12. juuli 2011

Pühajärve regatt

Esmakordselt, laupäeval, 9 juulil Tallinnast Otepääle Pühajärve Aerutamise regattile oli läinud kahene paatkond koosseisus Jelena Pipper ja Alar Õige. Distantsi 5000 m oli läbitud ajaga 0:32,04' 6 ja saavutatud üldarvestuses I koha klassis K2 invasportlased (sega).
Oma veesõiduki meile kasutada oli lubanud MTÜ Paikuse Aerutamise Klubi (Kaspar Kõiva). Pärnumaa Invaspordiklubi esindas võistlusel klassis K1 Janek Koltsov, kes lõpetas ajaga 0:36,58'0, tema saavutus oli samuti väärt kuldmedalit.
Antud võistlus olid ühtlasi Eesti KV 7 etapp, regatti korraldajateks oli Eesti Aerutamise Föderatsioon (EAF) ja SAK Tartu. EAF avalehel www.aerutaja.ee on üleval ka võistluse protokoll ja järgunormid:)
Järgmine aerutamise proov on kalenderplaanis soolase veega Paatsalu Meremaraton juba 10 septembril, mille korraldab Paikuse Aerutamise Klubi, lisainfot leiate aadressil www.aerpak.ee ja Paatsalu Puhkekeskuse lehel www.paatsalu.ee

1 kommentaar:

  1. Lahe! Olen ise kahel Pühajärve regatil osalenud. Merel ja järvel ikka suur erinevus aerutada, kuid ei ole miskit ületamatut.

    VastaKustuta