esmaspäev, 26. märts 2012

Kahe päeva üllatused

Kaks päeva mänge on selja taga.  Tunne on selline, et panin mängima Alice Cooperi, veidi hiljem kuulasin Verdi "Nabuccost" heebrea orjade koori ....  vaat sellised tunded on sees keemas!

Kuigi meie meeskond on kaks mängu kaotanud, siis millised mängud need meie jaoks on olnud! Mõttes tänan, et  ma kohapeal ei ole, vaid elan kaasa interneti vahendusel. Mine tea, kas närvipingele vastu peaks ...

Eilne üllatavalt südi vastupanu USA-le oli tegelikult heaks alguseks kogu turniirile. Tunnistan ausalt - üle kõige kartsin, et meie lühikese pingiga meeskond ei pane valule vastu ja saab suurelt kaela. Lisasin siia mõttes meie ettevalmistuse taseme- ja olud võrreldes ülejäänud seitsme osaleja maaga, meie siiski nii vähese mängupraktika (eks siingi taga on aru saada finantside vähesust, et mitte öelda olematust sellise spordiala kohta). Noh, kes selles süüdi on - eks ikka me ise, et ei oska rahasid välja ajada ja ei suuda igat viimast võimalikku santi "ära rääkida" meeskonnaga treeningutel ühinemast.

Kõik senini nähtud mängud MM-il on pakkunud üllatusi. No kes oleks osanud uneski näha, et Norra on teise päeva järel võiduta! Või et USA kaotab Tšehhile (okei, siin võib teha järeleandmise - karistusvisked on alati üks suur loterii). Aga ikkagi - Korea võidab Norrat, Kanada teeb "vaid" kahe punktiga Koreale pähe.... üllatusi on tulnud varrukast!

Meie tänahommikune mäng Jaapaniga oleks võinud minna ka paremini - kui ometi poleks kaks mängijat kõrvuti karistuspingile sattunud! Kolmekesi viie väikese ja kiire jaapanlase vastu - see oli ette teada, mis sealt tuleb. Kahju-kahju!  Hoolimata sellest, et sisuliselt mängiti kogu mäng meie poolt viie mehega, et jaapanlased ründasid maruliselt - no nii lootsin, et ehk jääb viiki, ehk tuleb võimalus...  eks peale puhkepäeva on võimalus, kohtumises Tšehhiga.  Loota ju ikka võib ja uskuma ka peab!  Meenutame siinkohal eelmise aasta EM-i poolfinaalmängu Eesti ja Tšehhi vahel - olime ju väga võrdsed ja vaid üks õnnetu värav jäi meid lahutama finaalist. Ahjaa, seda EM-i mängu saab järelvaadata siit .

Ikkagi - hoolimata kaotustest - on rõõm tõdeda, et kartustele vaatamata on kõik võistkonnad suhteliselt võrdsed - praegu ei paista peajagu üle olijaid ja nii ehk jagub üllatusi ka järgmisteks mängudeks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar